2011. szeptember 15., csütörtök

Igazgyöngy és Gyöngyház Gumis Karkötő - Jelenlegi ára: 1 915 Ft

DK2007
Tudta-e Ön, hogy úgy tartják:
Az igazgyöngy: Leginkább a bak, mérleg csillagjegyben születettek számára alkalmas.
A gyöngy a lelki átalakulás drágaköve, mely a saját lelki fejlődésünket szimbolizálja, ahogy egyre növekszünk és gyarapodunk mind tudásban, mind pedig a belső értékekben. Segít tulajdonosának megmutatni, hogy milyen is valójában. Segít agyhártyagyulladásnál, hisztériánál, hatékonyan kezeli a mellékvese betegségeit, a vizesedést, rendkívül jól begyógyítja a sebeket, hegeket. Lázas betegségeknél igen jól alkalmazható.
A gyöngyház: Nem más, mint a természet színpompás ajándéka. A gyöngykagyló héjházának legbelsőbb rétege az ún. gyöngyházréteg, melyet rendkívül vékony (0. 005-0. 0022 mm). A gyöngyházréteg erős nagyítás alatt, szabálytalanul kanyargó rajzokat mutat. A rendkívül vékony, egymást részben fedő lemezkék interferenciája hozza létre a gyöngyházréteg jellegzetesen szelíd színjátékát, míg az úgynevezett gyöngyházfényt a finom réteges szerkezet okozza. Feltételezett gyógyhatásai: Mindenféle nyálkahártya-probléma, gyulladás, duzzadt, illetve megnagyobbodott mandulák, mandulagyulladás, viszketegség ellen használhatjuk. - Hat a levertségre, helyreállítja a lelki egyensúlyt, élénkíti a hajtóerőt. Használatával kitágul lelki horizontunk.
A KLUGEX közel két évtizedes üzleti múltra tekint vissza. A cégünk által forgalmazott ékszerek eredetisége 100% garantált.
A Magyarországon forgalomba hozott termékeinket a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet a jogszabályban előírt Magyar fémjellel és Importőri azonosítóval látja el.
Termékeinket számlával szállítjuk kedves vásárlóinknak, áraink az áfát tartalmazzák!
Minden termékünkre 8 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!
Javasoljuk ékszert csak megbízható forrásból vásároljon, ne dőljön be a piacot elárasztott hamisan fémjelzett értéktelen fémekből készült utánzatoknak!
A klugex-usa termékeit megtekintheti  ITT!



Jelenlegi ára: 1 915 Ft

Az aukció vége: 2011-09-30 01:29
. Igazgyöngy és Gyöngyház Gumis Karkötő - Jelenlegi ára: 1 915 Ft