2011. szeptember 30., péntek

Szerelem Első/Második Vérig 2 DVD-n együtt - Jelenlegi ára: 999 Ft

Tartalom: eredeti DVD filmek bontatlanul
A két dvd ára együtt 999 Ft
Szerelem Első Vérig:
Füge egy vidéki gimnáziumban tanul, elvált szüleit ritkán látogatja. Barátaival sikeres zenekart alakítanak. Szerelmes lesz osztálytársnőjébe, Ágotába. Amikor feltűnik a lány régi, felnőtt udvarlója, Füge először öngyilkos akar lenni, végül csak szakít a lánnyal.
Apjához megy tanácsot kérni. A férfi bemutatja őt egy nőnek, aki bevezeti a szeretkezés rejtelmeibe.
Ágota szereti Fügét, végre egymásra találnak. A lány teherbe esik, de el akarja vetetni a gyereket. Füge most anyjához fordul. Ott találja apját is, az asszony ugyanis halálos beteg. Füge visszamegy Ágotához, s a lány úgy dönt, hogy megtartja a gyereket. Füge feleségül akarja venni. Elutaznak, hogy bemutassa őt az édesanyjának, de mire odaérnek, az anya már meghalt.
Szerelem Második Vérig:
Füge és Ágota mindent elsöprő szerelme sok próbát - kamaszos civakodást és komoly tragédiákat is - kiállt már. A sors azonban újabb akadályokat emel a fiatalok elé: a házibulik világát felváltják a hétköznapok, melyekhez külön-külön, de együtt is fel kell nőniük. Vajon meg tudják őrizni érzelmeik tisztaságát a nagybetűs Életben is?
A kultikussá vált Szerelem első vérig szereplői a folytatásban egy nyersebb valóságba csöppennek. Még mindig a kantáros farmer, a gigantikus fülbevalók és a meggy Márka világában járunk, de a slágerekben bővelkedő film dalszövegei immár komorabb hangnemben szólnak. "Gyermekek, törjetek minden álmot szét, a semmire a semmi nem lehet mentség. "



Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2011-09-29 08:21
. Szerelem Első/Második Vérig 2 DVD-n együtt - Jelenlegi ára: 999 Ft