2011. május 31., kedd

Hankook Centum H720 - 2 x bármilyen időjárási gumi 195 50 R15 82 H

Hankook Centum H720 - 2 x bármilyen időjárási gumi 195 50 R15 H 82:
Hankook Centum H720 - minden időjárási gumik

2 x 195 50 R15 82 H

A Hankook Centum egy minden időjárási abroncs egész éves használatra M + S jelzés.

Állapot Használt

A legújabb ismeretek fejlesztésű szilika futókeverék biztosítja az optimális tapadást, alacsony hőmérsékleten is.

A forgásirányos A Centum H720 tervezték egész évben, és célja annak biztosítása, optimális tapadást és fékezési minden időjárási körülmények között.

Azt is kiemelkedő a fejlesztési különleges érték alacsony zajszintű működés, kiegyensúlyozott lovagolni és a jó kormányzási reakció (kezelés).

A Hankook Centum H720 kifejezetten az európai piacra, és az a forgásirányos, különösen a négyévszakos használatra optimalizált, racionalizált V-profil a legjobb aquaplaning tulajdonságait.

Teljes szilika futókeverék kiváló fékteljesítmény túl nem csak a nedves időjárás nyáron, hanem egész télen, hideg útviszonyok.

A központi elhelyezkedésű blokkok kínálnak a középerezet, annak hullám formájú bordák nagyon jó tapadás havas utakon. Széles, lekerekített váll blokkok kitűnő kezelhetőséggel akár száraz aszfalton. Ezen kívül biztosítja a hosszirányban elhelyezett 4-bordás mintázat a kiváló irányíthatóság és stabilitás.

Más funkciók a Hankook Centum H720 nem végtelen nejlon kötés a két rétegű, acél öv csomag kiváló nagysebességű stabilitást és rugózási kényelmet és rendkívül robusztus, kétrétegű, poliészter-erősítésű hasított. Természetesen, a Hankook Centum H720 kívül viseli az M + S címkén és a hópehely szimbólum, amely azonosítja őt, mint egy igazi téli gumik.
Ár: 40 EUR VB