2012. január 31., kedd

Sütemények enciklopédiája -új,akár karácsonyra is - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

SÜTEMÉNYEK ENCIKLOPÉDIÁJA
101 klasszikus recept a világ minden tájáról
359 oldal sok színes fényképpel illusztrálva
A Sütemények enciklopédiája a hazánkban megjelent legnagyobb süteményeskönyv. Az egyszerű piskótától a duplacsokoládés tortákig, a gyerekek által is elkészíthető fagylalttortáktól a gyakorlatot igénylő charlotte-ig 1001 receptet tartalmaz a világ minden tájáról.
Könnyen követhetően és a kezdők számára is érthetően írja le a recepteket. Kelt- és leveles tészták, csokoládés, túró- és ünnepi torták, zöldségből készült reform sütemények, valamennyi műfaj képviselteti magát.
A süteményrecepteket krémek, mázak és mártások leírásai egészítik ki. A sütés ugyanakkor önálló és kreatív tevékenység: bátran használjuk a fantáziánkat és próbáljuk ki a saját ötleteinket is! És ha a szeretteinket akarjuk valami finomsággal meglepni, bizony a hozzávalókon kívül a szívünket se felejtsük el beleadni.
Eredeti ára: 6990 Ft
A súlya miatt standard csomagként postázom.
Személyesen átvehető 08. 00-15. 45 óra között (H-Cs), 08. 00-13. 00 óra között (Péntek) a Stadionok metróállomás környékén, 16. 00 óra után az Örs vezér terén, esetleg a Bosnyák téren, előre egyeztetés után az újpalotai lakótelepen (XV. ker. ), vagy elküldöm postán. Utánvéttel nem postázok. Postaköltség az érvényes postai díjszabásnak megfelelően, csomagolási költséget nem számolok fel. Rózsaszín csekken történő utalást csak lakcímre fogadok el. Előre utalás Raiffeisen vagy MKB számlára is lehetséges.



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 20:21
. Sütemények enciklopédiája -új,akár karácsonyra is - Jelenlegi ára: 3 000 Ft